Utolsó simítások

2023.10.07. 07:01

Hamarosan újranyit a művelődési ház Vitnyéden

Rövidesen ismét használatra kész állapotba kerül Vitnyéden a művelődési ház.

Cs. Kovács Attila

Egy alapos takarítás után hamarosan ismét megnyitják a művelődési házat, melyet „új tartalommal” töltenének meg. Fotó: Vitnyédi hírek

Ebben az évben a helyi önkormányzat egyik legnagyobb beruházása az épület felújítása. A részletekről Szalai Csaba polgármester számolt be a falu közösségi oldalán. Mint fogalmazott, egy alapos takarítás és a függönyök felrakása van hátra.

A művelődési házban felújították az előteret, és új teret alakítottak ki a bejáratnál. Cserélték a belső nyílászárókat, átalakították, korszerűsítették a fűtési rendszert. Kiépítették a napelemes energiaellátást, a nagyterem teljes belső tatarozáson esett át. Építettek három új női illemhelyet, felújították a férfimosdót, és egy akadálymenteset is létrehoztak. A régiek helyére új szalagfüggönyöket szerelnek fel.

Egy alapos takarítás után hamarosan ismét megnyitják a művelődési házat, melyet „új tartalommal” töltenének meg. Fotó: Vitnyédi hírek

Szalai Csaba úgy tájékoztatott, hogy a hivatalos átadást a jövő hét végére tervezik. A polgármester azt ígéri, hogy a felújítás mellett „új tartalommal” is megtöltik a házat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában