Program

2023.08.09. 17:00

Fehér ruhás piknik az anyatejes lurkókért Sopronkövesden

Sopronkövesden 2018 óta közösségi programokkal, sétával hívják fel a figyelmet az anyatejes táplálás fontosságára, amire idén augusztus 11-én 9.30-tól kerül sor. A gyülekező a Liliom és Hársfa utca sarkán lévő játszótéren lesz.

Varga Henrietta

 – Saját ötlet alapján indult a kezdeményezés, amelynek célja kettős – kezdte Virágh Imréné, az esemény szervezője. Az egyik, hogy fehér ruhával, felvonulással és piknikkel hívjuk fel a figyelmet az anyatejes táplálás fontosságára, a másik pedig, hogy elmondjuk az anyukáknak, ha az elején még egy kicsit nehezebben is megy a táplálás, ne nyúljanak azonnal tápszerért. Fontos, hogy a család ilyenkor is a kismama mellett álljon, támogassák, esetleg olyan szakemberhez forduljanak, aki ebben segít nekik. Ha ezt megteszik, az első nehézségek után olyan hosszan tartó anyatejes táplálás lehetséges, amely anyának és babának is egyaránt örömet jelent – zárta a beszélgetést. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában