Művészetterápia

2023.08.14. 11:53

Élményfestések a szőnyi művelődési házban

Művészetterápiás céllal indult el még júniusban az élményfestés a szőnyi Petőfi Sándor Művelődési Házban, ahol egy hónap kihagyás után augusztus 17-én lesz lehetőség újabb képet alkotni, a jövőben pedig havi rendszerességgel szerveznek majd ilyen programot az érdeklődőknek.

Szinak Evelyn

Zsédenyiné Horváth Krisztina, a szőnyi Petőfi Sándor Művelődési Ház vezetője elmondta, hogy szerették volna programjaik gazdag sorát művészetterápiás foglalkozással bővíteni, a választásuk pedig az élményfestésre esett. 

Nagy sikere volt az első élményfestésnek, tizenketten vettek részt a foglalkozáson. Többen már akkor jelezték, hogy ha lesz következő alkalom, akkor szívesen jönnének, illetve hoznának magukkal további alkotni vágyókat is. Augusztus 17-én újra megszervezzük az eseményt

 – mondta el Zsédenyiné Horváth Krisztina. 

Az első élményfestésen készült képet tartja a kezében a művelődési ház vezetője, Zsédenyiné Horváth Krisztina. Fotó: Szinak Evelyn

A résztvevők a foglalkozáson minden szükséges eszközt megkapnak, így csak a lendületüket és a jókedvüket kell magukkal hozniuk. Jelentkezni a [email protected] e-mail-címen lehet egészen augusztus 17-én délelőttig. A résztvevők számát 18–20 főben limitálják. 

Zsédenyiné Horváth Krisztina hozzátette, úgy tervezik, hogy a jövőben most már havi rendszerességgel tartanak élményfestéseket, a képek tematikája pedig mindig az adott hónaphoz igazodik majd. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában