Kinevezés

2023.07.13. 15:00

Új ügyvezető a fertődi Eszterháza-központ élén

Kisalföld.hu

Oláh Zsanett az Eszterháza-központ új ügyvezetője.

Oláh Zsanett lett az ügyvezető igazgatója a fertődi Eszterháza Kulturális, Kutató- és Fesztiválközpont Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaságnak. A most kinevezett ügyvezető a továbbiakban egyszemélyben látja el az ügyvezetői feladatokat a budapesti központtal működő NÖF Nemzeti Örökségvédelmi Fejlesztési Nonprofit Kft-ben, illetve a fertődi Eszterháza Közhasznú Nonprofit Kft-ben. Cél, hogy a műemlék hasznosítás területén szerzett tapasztalatok minél szélesebb körben tudjanak érvényre jutni.

„A fertődi kastély kulturális értékteremtő képességében, fenntartható hasznosíthatóságának kialakításában jelentős tartalékok vannak, amelyeket célom továbbfejleszteni a NÖF vezetőjeként szerzett tapasztalatokra támaszkodva. A két szervezet együttműködésében rejlő szinergiákat pedig érdemes a jövőben stratégiai szintre emelni, ami új színtere lehet a fejlődésnek” – hangsúlyozta Oláh Zsanett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában