Ballagás 2023

2023.05.05. 14:59

A jövő közgazdászát is díjazták Győrben a Deák-iskola ballagási ünnepségén - Fotók

Barki Andrea

Fotó: Huszár Gábor

A Győri SZC Deák Ferenc Közgazdasági Technikumban kilencvenheten ballagtak a három végzős osztályban. Az intézmény megőrizte képzési profilját, azaz közgazdasági alapjellegét az elmúlt több, mint 100 év során. Jól hasznosítható gyakorlatorientált képzést nyújtanak a Gazdálkodás és menedzsment ágazaton.

A ballagási ünnepségen adták át a jövő közgazdásza díjat a nevelőtestület egyhangú döntése alapján Pongrácz Milán Máté 12. i osztályos tanulónak, aki az elmúlt négy évben tanulmányai során folyamatosan kiváló teljesítményt nyújtott nemcsak a szakmai, hanem a közismereti tantárgyakban is. Az ágazati és ágazaton kívüli szakmai érettségi vizsgatárgyak versenyén 2023-ban országos 3. helyezést ért el, közgazdasági területen szeretne továbbtanulni.

– Kedves ballagó diákok! Tudom, sokszor úgy éreztétek, az iskolai szabályok csak kötelemet jelentettek, de hamarosan érzitek majd, hogy valójában az iskola varázslatos világa védőháló volt számotokra. Most viszont kinyílik a kapu, és elindultok a saját utatokon. Tanártársaim és az iskola dolgozói nevében kívánok mindnyájatoknak sok szerencsét, boldogságot, váltsátok valóra álmaitokat. Búcsúzunk tőletek, de mindig visszavárunk! – búcsúzott a végzősöktől Kovácsné Zimborás Ágnes igazgató.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában