Le a kalappal!

2023.04.08. 16:55

Tavaszi nagytakarítást tartottak Bőnyön - fotók

Április 1-jén a község önkormányzata csatlakozott az Aktív Magyarország „Tavaszi nagytakarítás” kampányához. Az önkormányzat több helyi civil szervezettel, az iskolával, óvodával, helyi vállalkozóval és lelkes önkéntesekkel fogott össze.

kisalfold.hu

Időt, energiát nem sajnálva a közösség érdekében, a természet szeretetét szem előtt tartva összesen 25 m³ hulladéktól szabadították meg néhány óra leforgása alatt a települést.

 

Az idősek példamutató munkája a fiatalokra, gyerekekre hatott ösztönzőleg, a kisebb gyerekek kitartása pedig a felnőttekre. Nagyon jó volt látni és részesévé válni egy ilyen összefogásnak. A résztvevők a település központi helyei mellett a külterületeken (pl. Báró-tag, Bakony-ér-part, Bőny–Szőlőhegy összekötő út stb.) is összeszedték a szemetet. Szőlőhegyben igazán nagy fába vágták a fejszéjüket, ahol egy illegális szemétlerakót számoltak fel.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában