Zsetonokkal a jó ügyért

2022.09.08. 12:15

9 helyi projekt kap támogatást a Tescótól Győr-Moson-Sopron megyében - A Lurkóra voksoltak a legtöbben

A helyi vásárlók a legtöbb voksot a Lurkó Győri Kórház Gyermekosztályáért Alapítvány pályázatára adták le, amely gyermekek gyógytornájának fejlesztését segíti elő eszközbeszerzéssel.

kisalfold.hu

Forrás: Tesco

A Tesco „Ön választ, mi segítünk” pályázatának 11. fordulójában többek között autista fiatalok közreműködésével megvalósuló zenés hangjátékot, hospiceház kifestését, lovasterápiás fejlesztő foglalkozásokat, tradicionális ízeket felelevenítő főzőtanfolyamot, valamint tapintható kiállítást támogat Győr-Moson-Sopron megyében. Az áruházlánc a szavazatok számának függvényében 400, 200, illetve 100 ezer forinttal járul hozzá a pályázatok megvalósításához. 

A Győr-Moson-Sopron megyei díjazottak:

 

 A helyi szervezetek a pályázat aktuális fordulójában idén is változatos, kreatív pályázatokkal küzdöttek a vásárlók voksaiért. Győr-Moson-Sopron megyében 9 pályázatra szavazhattak a vásárlók július 1. és augusztus 7. között, a legtöbb zsetont a győri Hermann Ottó utcai Tesco szupermarket vásárlói dobták be. 

 

A 11. fordulóban 58 körzetből érkeztek az oktatást, képesség-fejlesztést támogató, egészséges életmódra ösztönző, valamint környezetvédő és -szépítő kezdeményezések kategóriában pályázatok, melyek közül az Effekteam Egyesület független szakértői választották ki azokat, amelyek továbbjutottak a szavazási szakaszba. Körzetenként a legtöbb szavazatot összegyűjtőket 400 ezer, a második legtöbb zsetonnal rendelkezőket 200 ezer, a harmadik helyezetteket 100 ezer forintos támogatással díjazza a Tesco, míg a különdíjasokat pályázatonként további 475 ezer forinttal jutalmazza. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában