Koronavírus negyedik hullám

2021.11.25. 21:15

Kijárási tilalom Szlovákiában – a karácsonyi vásárt leláncolták, Pozsony kihalt – képriport

A szlovák kormány a koronavírus-járvány terjedése miatt három hónapra szükséghelyzetet vezetett be, valamint két hétre kijárási tilalmat rendelt el. Az emberek csak meghatározott indokokkal hagyhatják el otthonaikat, az alapvető fogyasztási cikkek és gyógyszerek beszerzése, a munkahelyre és iskolába, az oltóhelyre, illetve tesztelésre való el utazás céljából.

kisalfold.hu

Vizsgálati mintát vesznek koronavírus-tesztre egy férfitől az egyik tesztállomáson Pozsonyban 2021. november 25-én. A szlovák kormány a koronavírus-járvány terjedése miatt három hónapra szükséghelyzetet vezetett be, valamint két hétre kijárási tilalmat rendelt el. Az emberek csak meghatározott indokokkal hagyhatják el otthonaikat, az alapvető fogyasztási cikkek és gyógyszerek beszerzése, a munkahelyre és iskolába, az oltóhelyre, illetve tesztelésre való el utazás céljából. MTI/EPA/Jakub Gavlak

Fotó: Jakub Gavlak

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában