Helyi közélet

2021.05.05. 10:47

50 millió forintos pénzadomány az Auditól a győri Petz-kórháznak

Az Audi Hungaria negyedszer támogatja a győri kórházat a koronavírus elleni küzdelemben. Ezúttal közel 50 millió forinttal segítik az egészségügyi intézményt.

Simon Roberta

Forrás: Kisalföld

Fotó: Csapó Balázs

A Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórház képviseletben dr. Jávor László, a kórház főigazgatója és dr. Dézsi Csaba András polgármester vette át a nagylelkű adományt Alfons Dintertől, az Audi Hungaria igazgatóságának elnökétől.

A vállalat a koronavírus kitörése óta összesen 200 millió forinttal segítette a régió egészségügyi és szociális intézményeit. A korábbi adomány a győri kórház számára lélegeztetőgépek, valamint speciális védőruházatok beszerzését tette lehetővé.

Az Audi Hungaria ezzel nem csak segíteni szeretné a pandémia elleni küzdelmet, hanem megköszönni is az egészségügyben és a szociális intézményekben dolgozók áldozatkész és kitartó munkáját. A nap minden órájában elkötelezetten végezik hivatásukat, mellyel életeket mentenek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában