Pénzre és italokra ment

2024.07.09. 10:17

Tört, zúzott - Végiglopta a tatai Öreg tó partján lévő vendéglátóhelyeket a férfi

Lopás bűntette és vétsége miatt emelt vádat a Tatai Járási Ügyészség azzal a férfival szemben, aki a tatai Öreg tó partján lévő több vendéglátóhelyre betört.

Kisalföld.hu

A vádirat szerint a férfi tavaly április 22-én éjjel a tatai tóparton lévő büfébe az egyik ablak redőnyének feltolásával betört és onnan közel 250.000 forint készpénzt és üdítőket tulajdonított el. 

A betört ablak. Forrás: Magyarország Ügyészsége

A férfi néhány hónap múlva, július 3-án éjszaka betörte egy étterem ablakát, és az irodahelyiségből 150.000 forintot vitt magával. Az elkövető ezután július 29-én hajnalban egy harmadik szórakozóhely üvegablakát kővel betörte és az így keletkezett nyíláson keresztül ellopott 2 üveg bort.

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy a Tatai Járásbíróság a bűncselekmény elkövetését beismerő, büntetett előéletű férfival szemben felfüggesztett börtönbüntetést szabjon ki és 401.192 forint összegű vagyonelkobzást alkalmazzon.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában