Rendőrségi felhívás

2024.07.09. 17:58

Egy hónapon belül másodszor törték le a sorompót Mosonszentmiklóson

A győri rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy közlekedési bűncselekmény ismeretlen elkövetőjének beazonosítása érdekében.

Kisalföld.hu

Forrás: police.hu

A Győri Rendőrkapitányság vasúti közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetése miatt folytat büntetőeljárást egy ismeretlen gépjárművezető ellen, aki június 29-én 23 óra 30 perc körül Mosonszentmiklóson, a Radnóti Miklós utcában, a Béke utca felől az M1-es autópálya irányába közlekedett. A sofőr a vasúti átjáróba úgy hajtott be járművével, hogy figyelmen kívül hagyta a fénysorompó tilos (piros) jelzését, és a mozgásban lévő csapórúdnak ütközött, ami le is tört. A balesetet követően az ismeretlen sofőr elhajtott - közölte a rendőrség.

Forrás: police.hu

A fenti bűncselekmény elkövetőjének azonosítása, illetve az eset körülményeinek tisztázása érdekében tanúk jelentkezését várja a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, a 9024 Győr Szövetség utca 17. szám alatt, vagy a 96/520-092 illetve a 96/520-094-es telefonszámok valamelyikén. Bejelentés tehető továbbá az ingyenesen hívható 112-es segélyhívó számon is.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában