Letartóztatás

2024.06.22. 07:53

A laptokok és mobilok mellett felvágottat is lopott a tolvaj Tokodon, Dorogon és környékén

Lopás bűntette és más bűncselekmények miatt emelt vádat az Esztergomi Járási Ügyészség az ellen a férfi ellen, aki kétszer Tokodon, egyszer Tokodaltárón, kétszer Dorogon, majd mégegyszer Tokodaltárón lopott több hónapon keresztül tavaly október 26 és idén május 19. között. Most a letartóztatásának meghosszabbításáról döntöttek.

Kisalföld.hu

A nyomozás során számos esetet vizsgáltak. Az elkövető tavaly október 26-án a tokodaltárói ingatlanba a postaládában elhelyezett bejárati kulcs használatával ment be házba és 66.500 forint értékben vitt el mobiltelefont, telefontöltöt, laptopot, szeletelt sertéscombot és egy csomag 1 kilogrammos fasírtot.

Egy másik esetben, szintén tavaly december elején a tokodi ingatlanból lopott 200.000 forintos laptopot, és 250.000 forint értékű játékkonzolt.

A férfi letartóztatását az ügyészség indítványára az Esztergomi Járásbíróság idén május 29-én egy hónapra rendelte el a bizonyítás megnehezítésének megakadályozása és a bűnismétlés megakadályozása érdekében.

Most az ügyészség a letartóztatás szeptember 29-ig történő hosszabbítására tett indítványt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában