Pótlóbusz a bakonyi vonalon

2024.04.21. 07:40

Tragédia éjszaka - Elsodort egy embert a vonat Győrben

Befejezték a helyszínelést Győrszabadhegy közelében, már nem kell pótlóbuszra átszállni a Győr-Veszprém és a Győr-Celldömölk vonal közös győri szakaszán. A menetrend fokozatosan áll helyre a délelőtti órákban.

Kisalföld.hu

Fotóillusztráció: Kisalföld-archívum

Vasárnap hajnalban a Celldömölkről 3:45-kor Győrbe elindult személyvonat (9219) a győri városi szakaszon elsodort egy embert, ezért a helyszínelés befejezéséig Győr és Győrszabadhegy állomás között pótlóbuszok szállították az utasokat, a Győr-Veszprém és a Győr-Celldömölk vonalon hosszabb eljutási időre kellett számítani a kora reggeli órákban.

A tragédia miatt a Győrből 5:05-kor Celldömölkre induló személyvonat (9210) nem közlekedett, a Győrből 5:13-kor Veszprémbe induló személyvonat (39510) szintén nem közlekedett - közölte a MÁV.

Jelenlegi forgalmi változások

- A Győrből 7:11-kor Kaposvárra induló Helikon InterRégió (9697) várhatóan 20-25 perces késéssel indul, Győrtől Celldömölkig minden állomáson és megállóhelyen megáll, ezért hosszabb menetidővel közlekedik.

- A Veszprémből 9:35-kor Győrbe induló személyvonat (39527) helyett a teljes útvonalon pótlóbusz közlekedik. A busz nem érinti Porva-Csesznek, Vinye és Győr-Gyárváros megállóhelyet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában