Keresik

2024.04.12. 07:33

Ön látta Dominikát? A fiatal lány március eleje óta nem adott életjelet magáról

A 17 éves lány megtalálása érdekében a soproni rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.

Kisalföld.hu

Fotóillusztráció: Kisalföld-archívum

A Soproni Rendőrkapitányság eljárást folytat Erdős Dominika Bianka eltűnése ügyében.

A fiatal lány 2024. március 1-jén a győri befogadó otthonából engedély nélkül távozott, az eltelt időben lakóhelyére nem tért vissza, életjelet nem ad magáról. A felkutatására tett intézkedések eddig nem vezettek eredményre - közölte a rendőrség. Fotót a fiatal lányról ide kattintva láthatnak.

Erdős Dominika Bianka körülbelül 170 cm magas, vékony testalkatú, szeme barna, haja hosszú, fekete színű, kreol bőrű. Ruházata nem ismert.

A Soproni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható fiatal lány tartózkodási helyéről információval rendelkezik, hívja a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon. Valamint névtelenség megőrzése mellett bejelentést tehetnek továbbá az ingyenesen hívható 06-80-555-111 telefontanú, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában