Lebukott a besurranó

2024.04.11. 12:26

Négyszer lopott nagy mennyiségű alkoholt egy kisbéri családi ház teraszáról a tolvaj

A lopás vétsége miatt emelt vádat a Komáromi Járási Ügyészség azzal a férfival szemben, aki szeszesitalt lopott egy magánházból.

Kisalföld.hu

A vádirat szerint a büntetlen férfi tavaly május 7-25. között négyszer bement a kisbéri sértett családi házának udvarára, és a ház teraszán lévő hűtőszekrényből szeszesitalokat tulajdonított el.

Május 9-én három üveg bort, 12-én egy karton sört, majd május 20-án 12 doboz sört, egy-egy üveg 1,5 literes szőlő és őszibarack pálinkát, egy üveg krémlikőrt, két üveg epres ízesítésű cidert, és 10 liter házi bort a kannával együtt. Majd négy nap után újra visszatért és két üveg pezsgőt, 1 liter házi bort, két üveg házi bort, és egy 1,5 literes almapálinkát. A bűncselekmény elkövetési értéke: 56.586 forint, amely nem térült meg.

A felvételen az látható, ahogyan az elkövető május 25-én is megjelenik a teraszon, azonban lopás közben a sértett tettenérte.

A Komáromi Járási Ügyészség a vádiratban közérdekű munka büntetésre tett indítványt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában