Rácsok mögött

2024.03.06. 13:13

Letartóztatásban marad a nagy mennyiségű droggal kereskedő kisbéri férfi

Jelentős mennyiségű kábítószerrel elkövetett kereskedelem bűntette és más bűncselekmények miatt emelt vádat a Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség. Indítványozták, az elkövető letartóztatásának meghosszabbítását. A bíróság el is rendelte, így a férfi még két hónapig biztosan a rácsok mögött marad.

Kisalföld.hu

A vád szerint a férfi 2022 -től rendszeresen értékesített több személynek kábítószert Kisbéren és az ahhoz közeli településeken. Még tavaly november 9-én rendelték el a legszigorúbb kényszerintézkedést, azonban a letartóztatása idén március 9-én lejárt volna.

A férfinek több beszállítója is volt, főleg pikót és marihuánát értékesített további drogfogyasztóknak, akik az ismerősei voltak. De maga is rendszeresen fogyasztott kábítószert. Az indítvány szerint a letartóztatás fenntartása szükséges, ugyanis fenn áll annak a veszélyes, hogy a bizonyítási eljárást megnehezítené, vagy újabb bűncselekményt követne el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában