Szemtanúk nyomában

2024.03.05. 07:15

KIA-t és BMW-t zúztak le parkoláskor Győrben - Ön látta az eseteket?

A balesetek körülményeinek tisztázása érdekében, tanúk jelentkezését várja a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, Győr Szövetség utca 17. szám alatt vagy az 520-092 illetve a 520-094-es telefonszámon.

Kisalföld.hu

Fotóillusztráció: Kisalföld-archívum

  • Ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú gépjárművel közlekedett 2024. január 12-én 8 óra 30 perc és január 16-án 9 óra 30 perc között Győrben, a Czuczor Gergely utcában. A várakozóhelyről történő kiállása során nekiütközött a parkoló KIA Ceed jobb oldalának. Az ismeretlen okozó a helyszínről adatai hátrahagyása nélkül elhajtott. A baleset során személyi sérülés nem történt.
  • 2024. február 29-én 9 óra és 16 óra közötti időben ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú gépjárművel közlekedett Győrben, a Vezér utcában, a Téglavető utca felől a Szabolcska Mihály utca irányába. Haladása során nekiütközött a mellette korábban leparkolt BMW jobb hátsó részének, majd a helyszínről adatai hátrahagyása nélkül elhajtott. A baleset során személyi sérülés nem történt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában