Bűnügy

2024.02.20. 19:22

Állandóan lebukott egy tolvaj Tatabányán, de tovább folytatta a lopásokat

A Tatabányai Járási Ügyészség lopás bűntette és négy rendbeli lopás vétsége miatt emelt vádat egy többszörösen visszaeső férfival szemben. Indítványozták, hogy a vádlottat tiltsák el a közügyektől és ítéljék börtönbüntetésre.

Kisalföld.hu

Több mint fél éven keresztül haszonszerzés céljából lopott, amit videófelvétel is rögzített:

2022. augusztus 21-én egy tatabányai áruházban a hátizsákjába rejtett 8 darab szigetelőszalagot, egy kést, egy kalapácsot, egy mérőszalagot és két bordűrt, majd azok kifizetése nélkül távozni akart az üzletből, amikor a biztonsági szolgálat munkatársa ellenőrzés alá vonta. A termékeket elvették a férfitól , a bűncselekmény elkövetési értéke 12.166 forint lett volna. Ezen kívül az elkövető 2022. március 7-én egy másik tatabányai áruházban négy tábla Milka csokoládét, 2022. június 21-én egy tatabányai drogériából parfümöt lopott. Ezeket a nadrágjába rejtette. 2022. augusztus 8-án egy tatabányai boltban két téliszalámit rejtett a táskájába. Ugyanezen év szeptember 4-én egy társával ment lopni, a hátizsákjába két kávét rejtett, a nadrágjába csokoládét dugott. Decemberben visszament ugyanebbe a boltba és még 2 doboz szaloncukrot rejtett a kabátjába. A férfit minden lopásnál tettenérte a biztonsági szolgálat.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában