Vádemelés

2024.01.15. 14:01

Kifosztás és arccsonttörés lett a verekedés vége Esztergomban

A kifosztás és súlyos testi sértés bűntette miatt indult ügy az Esztergomi Járásbíróságon. Az ügyészség vádat emelt egy férfival és egy nővel szemben, akik megvertek egy férfit, majd elvették a cigarettáját és a kulcscsomóját.

Kisalföld.hu

A vádirat szerint a két elkövető és a sértett tavaly február 20-án egy esztergomi közparkban tartózkodtak. A két ittas férfi összeszólalkozott, a vita során az egyik férfi a másikat ütlegelte, miután a földre került többször meg is rúgta. A támadó ezután a földön mozdulatlanul fekvő sértett zsebeit átkutatta, és elvett egy doboz cigarettát, illetve a kulcscsomóját, amit az ekkor a már mellette álló nőnek adta át, és elmentek. A bántalmazás következtében az áldozatnak hat hét alatt gyógyuló arccsonttörése lett.

Az ügyészség indítványozta, hogy a bíróság a büntetett előéletű támadó férfit börtönbüntetésre és közügyektől eltiltásra, a büntetlen nőt felfüggesztett börtönbüntetésre ítélje.

Az esetről videó is készült:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában