Közlekedési baleset

2023.12.26. 15:28

Súlyos baleset - Furgon és vonat ütközött Győrben a Tarkarét utcai vasúti átjáróban - fotók

A győri hivatásos tűzoltók áramtalanították a balesetet szenvedett furgont.

Kisalföld.hu

16.40 - A helyszínről egy 30 év körüli nőt szállítottak a mentők kórházba, súlyos-életveszélyes sérülésekkel - közölte Kaszap Réka, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs munkatársa.

15.40 - A rendőrségtől kapott információk szerint az autó sofőrje a piros jelzés ellenére hajtott a sínekre abban a balesetben, amelyben egy autó és egy furgon ütközött kedden délután Győrben. A rendőrség hozzátette, a sofőr újraélesztése jelenleg is tart.

15.35 - A 13.10-kor Szombathely állomásról 13:10-kor elindult SAVARIA InterCity vonat baleset miatt, Győr-Ikrény állomások között megállt. A vonatközlekedés a két állomás között szünetel. A személyvonatok helyett Győr Ikrény között vonatpótló autóbuszok közlekednek.

 

 

Korábban - Egy Szombathely és Budapest között közlekedő vonat elé hajtott egy furgon Győr külterületén, a 8-as vasúti vonalon, a Tarkarét utcánál kedden délután - közölte a katasztrófavédelem. A győri hivatásos tűzoltók áramtalanították a balesetet szenvedett furgont.

Fotók a súlyos balesetről

A tűzoltók segítik a vonat mintegy százötven utasának átszállását a mentesítő járatra.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában