Látta valaki az esetet?

2023.12.04. 07:00

Pénzváltás helyett eltüntetett 1000 eurót a pénztárcából a férfi Sopronban

A Soproni Rendőrkapitányság büntetőeljárást folytat lopás vétsége miatt ismeretlen tettes ellen.

Kisalföld.hu

Forrás: police.hu

A rendelkezésre álló adatok alapján, vélhetően a képeken látható férfi gyanúsítható azzal, hogy november 21-én 11.30 körül Sopronban, a Gyár utcában található áruház parkolójában – pénzváltás ürügyével – a sértetthez lépett, majd annak pénztárcájából mintegy 380.000,-Ft értékű Eurót lopott el - írta honlapján a rendőrség.

A feltételezett elkövetőről egy közelben lévő kamera felvételeket készített. A kitakarás nélküli kép ITT>> megtekinthető.

A rendőrség kéri, hogy aki a képeken látható férfit felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Soproni Rendőrkapitányságon (Sopron, Flandorffer Ignác utca 2, 9400.), vagy névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon, illetve az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámát, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában