Végzetes karambol

2023.10.05. 16:46

Halálos baleset az M1-esen - Kamion és kisteherautó ütközött Nagyszentjános térségében - fotók, térkép

A baleset a sztráda Hegyeshalom felé vezető oldalán történt, a 104-es kilométernél. A helyszínelés idején teljes útzárról döntött a rendőrség; 17 óra után nyitották meg a forgalmat a rendőrök Hegyeshalom felé.

Kisalföld.hu

A kisteherautóban egy ember nem élte túl az ütközést az M1-es autópályán Nagyszentjános térségében. Fotók: Nagy Gábor

20.47 - Véget ért a halálos baleset helyszínelése az M1-es autópályán

Zavartalan a forgalom az M1-es autópálya Ausztria felé vezető szakaszán Nagyszentjános térségében - olvasható a Police.hu-n.

18.18 - Fotók a tragédiáról

17.41 - Meghalt egy személy a balesetben - közölte a rendőrség

Nagyszentjános térségében történt közlekedési baleset helyszínén félpályás útlezárás mellett haladhatnak a járművek - tette hozzá a rendőrség.

A rendőrök az adott pályaszakasz belső sávját megnyitották a gépjárművek részére, így azon a forgalom zavartalanul haladhat.

16.43 - Teljes útzár a sztrádán

Utoléréses balesetet szenvedett egy kamion és egy kistehergépkocsi az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, a 104-es kilométernél, Nagyszentjános térségében.

A kisteherautóba beszorult két ember, őket a győri hivatásos tűzoltók szabadítottak ki a járműből. A műszaki mentési munkálatok idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában