Baleset

2023.08.22. 12:48

Kisbusz és személyautó ütközött Kópháza és Sopron között - Mentőhelikopter is érkezett a balesethez

Kisalföld.hu

Fotó: Bódvai Ildikó

16:39 - Ismét járható 84-es számú főút Sopron és Kópháza között

A rendőrök a szemlét és a műszaki mentést befejezték, így a közlekedők az adott útszakaszt ismét teljes szélességében használhatják - közölte a rendőrség.

15:03 - Öten kerültek kórházba

"A helyszínről egy főt súlyos sérülésekkel légi úton, és négy főt könnyű sérülésekkel földi úton szállítottak kórházba a mentők" - tudtuk meg Kaszap Rékától, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs munkatársától.

Korábban írtuk:

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt augusztus 22-én, kedden 8 óra 40 perc körül a 84-es számú főúton, a 115-ös kilométerszelvénynél Kópháza és Sopron között. 

A helyszínre több mentőautó és mentőhelikopter is érkezett. A baleset során több személy megsérült, őket a mentőszolgálat a győri és a soproni kórházba szállította. 

Eddig tisztázatlan okból és körülmények között egy kistehergépjármű és egy személygépkocsi összeütközött  a "Lila tehén" közelében. Az ütközést követően mindkét autó az árokban kötött ki a főút Győr felé vezető oldalán, az alkatrészek szanaszét repültek. Az osztrák rendszámú Opelnak a baloldala roncsolódott súlyosan, a magyar furgon pedig a "feje tetejére" fordulva állt meg - tudtuk meg Péczi Krisztina rendőrszázadostól, a Győr-Moson-Sopron vármegyei rendőrfőkapitányság sajtóreferenstől. 

A szemle, valamint a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben, a rendőrség a forgalmat a Fertő parti útra tereli. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában