Kékfény

2023.05.18. 11:52

Erős napot zártak a rendőrök Győrben és Sopronban - A rossz fiúk kezén gyakran kattant a bilincs a két nagyvárosban

A győri és a soproni rendőrök fogták el őket vármegyénk területén, akik közül kettő személyt őrizetbe vettek, két férfi pedig büntetés-végrehajtási intézetbe került.

kisalfold.hu

Győrben, a Zrínyi utcában intézkedtek a járőrök 2023. május 17-én 9 óra körül egy 49 éves ikrényi nővel, majd 14 óra 30 perc körül a Petőfi téren fogtak el egy 48 éves férfit, akik ellen a Győri Rendőrkapitányság adott ki körözést.

Sopronban 8 óra 40 perckor a Magyar utcában állítottak meg az egyenruhások egy 42 éves helyi férfit, aki ellen a Soproni Rendőrkapitányság által kiadott körözés volt érvényben.

Egy 29 éves budapesti fiatalembert fogtak el kollégáink 10 óra 50 perckor a soproni Wesselényi utcában, őt a Gyulai Rendőrkapitányság körözte.

Sopronban, a Gyár utcában intézkedtek egy 23 éves férfivel szemben, akit a helyi rendőrkapitányság körözött, majd 20 óra 50 perckor a Hátulsó utcában igazoltattak egy 17 éves fiatalt, akivel kapcsolatban megállapították, hogy vele szemben a Budapest Környéki Büntetés-végrehajtási Csoport által kiadott elfogatóparancs volt érvényben.

Az elfogott személyeket az egyenruhások az illetékes rendőrkapitányságokra előállították, majd velük összefüggésben a szükséges intézkedéseket megtették - közölte a rendőrség.

 

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában