Többen sérültek

2023.03.22. 14:12

Kutyáikkal sétáló gyalogosokat gázolt el a VW sofőrje Győrben - fotók

A győri rendőrök egy 27 éves sofőrrel szemben intézkedtek, aki nem tartotta be az alapvető közlekedési szabályokat.

kisalfold.hu

A rendőrségi felvételen látható kutyus is ott sétált, ahol a baleset történt Nádorvárosban. Fotó: Police.hu

Mint azt megírtuk kedden, személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt Győrben, 2023. március 21-én 7 óra 30 perckor. Egy szentesi férfi közlekedett Volkswagen típusú személygépkocsijával a Babits Mihály utcában a Galamb utca irányából.

Haladása során a Lachner György utcai kereszteződéshez érve, az „Elsőbbségadás kötelező" jelzőtábla utasítását figyelmen kívül hagyta, nem biztosított elsőbbséget a Kálvária utca felől érkező 66 éves férfi által vezetett autóbusznak és nekicsapódott - közölte a rendőrség.

Az ütközés erejétől a Volkswagen a tengelye körül megpördült, a gyalogjárdán nekisodródott egy közúti jelzőtáblának, és tovább csúszva elütötte a járdán szabályosan közlekedő – kutyáikat sétáltató – 36 éves férfit és egy 29 éves nőt. A baleset során a gyalogosok és az autóbusz egyik utasa megsérült, őket a mentők kórházba szállították.

Az eset körülményeit a Győri Rendőrkapitányság vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában