Fókuszban a szórakozóhelyek

2023.03.20. 11:48

Fokozott rendőri ellenőrzést tartottak Esztergomban

Az Esztergomi Rendőrkapitányság 2023. március második hétvégéjén az éjszakai órákban nagyszabású fokozott ellenőrzést szervezett, amit két szórakozóhelyen és azok környezetében hajtottak végre, Esztergom területén.

kisalfold.hu

A helyszínek kijelölésében az egyenruhások figyelembe vették a lakossági jelzéseket. Elsősorban olyan vendéglátóegységeket vettek górcső alá, amelyekkel kapcsolatban több panasz is érkezett a rendőrség felé, illetve ahol több intézkedésre is sor került az elmúlt hónapokban. Az ellenőrzés eredményes volt; az éjszaka során a rendőrök 83 személyt igazoltattak, két körözött férfit fogtak el.

Büntetőeljárást indítottak egy férfival szemben, aki ittas állapotban közlekedett személygépkocsijával, majd miután anyagi káros balesetet okozott, elhajtott a helyszínről. A rendőrök rövid időn belül megtalálták a sofőr. Ezen felül az egyenruhások egy nem megfelelő műszaki állapotú autót is kivontak a forgalomból, amelynek gumiabroncsai olyan kopottak voltak, hogy azok alkalmatlanok voltak a biztonságos közlekedésre. Emellett a társhatóságok a két szórakozóhelyen számos hiányosságot feltártak, amelyet továbbítanak a jegyző felé.

Az ellenőrzésekről bővebben a police.hu oldalán olvashatnak.

 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában