Lezárult a nyomozás

2023.02.22. 18:00

Elkapták a mosonmagyaróvári dílert, kihallgatták több ügyfelét

kisalfold.hu

Illusztráció -

Forrás: Kisalföld Archív

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság 2022. június 21-én kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmények elkövetése miatt büntetőeljárást rendelt el. A nyomozók felderítették a lehetséges kábítószer-kereskedőt, tanúkat hallgattak ki, bizonyítékokat szereztek be. Megállapították, hogy egy 49 éves mosonmagyaróvári férfi értékesítette a városban és környékén a kábítószert. A nyomozásban az illegális anyaggal kereskedő férfit a rendőrök 2023. január 5-én kábítószer-kereskedelem vétség gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki - írta honlapján a police.hu.

A rendőrök a bizonyítékok alapján a dílerhez köthető kábítószer vásárlókat is beazonosították: egy 30 éves mosonmagyaróvári, és egy 28 éves mosonszolnoki fiatalembert, valamint egy 31 éves mosonmagyaróvári nőt kábítószer birtoklása vétség gyanúja miatt szintén gyanúsítottként kihallgatták.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság az érintettekkel szemben lefolytatta a nyomozást, és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal a Mosonmagyaróvári Járási Ügyészségnek megküldte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában