Rendőrségi felhívás

2023.01.18. 10:59

Balesetek szemtanúit keresik a győri rendőrök

Győrben egy autós a másik tükrének ütközött, Győrszentivánon egy álló autó nyitott ajtajának hajtott neki egy figyelmetlen sofőr.

kisalfold.hu
  • Ismeretlen személy közlekedett ismeretlen típusú gépjárművével január 14-én 21 óra 30 perc körüli időben Győrben a Rozmaring utcában a Zólyom utca irányából a Kertész utca felé. Haladása során az úttal párhuzamosan várakoztatott Volvo típusú személygépkocsi kikerülésébe kezdett, és járműve jobb oldalsó visszapillantó tükrével a Volvo bal oldali visszapillantó tükrének ütközött.
    Az ismeretlen okozó a helyszínről adatai hátrahagyása nélkül elhajtott. A baleset során személyi sérülés nem történt.
  • Ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú tehergépkocsival közlekedett Győrszentivánon, a Váczi Mihály utcában a Déryné utca felől Egressy utca irányába január 17-én 8 óra 20 perc körül . Közlekedése során figyelmetlenségéből kifolyólag járműve jobb oldalával nekiütközött az úttest mellett kialakított várakozóhelyen leállított Volkswagen Passat Variant típusú személygépkocsi nyitott bal hátsó ajtajának. A történtek után az ismeretlen okozó a helyszínről megállás nélkül, ismeretlen helyre távozott. A baleset során személyi sérülés nem történt.

A balesetek körülményeinek tisztázása érdekében, tanúk jelentkezését várja a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, Győr Szövetség utca 17. szám alatt vagy az 520-092 illetve a 520-094-es telefonszámon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában