Meglepetés

2022.10.11. 21:09

Az iskola előtt vártak a győri rendőrök a fíúra

A kis Ábel arról álmodozott, hogy egy különleges napon rendőrautó viszi haza az iskolából.

kisalfold.hu

Forrás: police.hu

Anyukája szerette volna egy különleges meglepetéssel felejthetetlenné tenni, a 7 éves Ábel születésnapját, ezért a közelmúltban kéréssel fordult a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitánysághoz. Elmondta, hogy Ábel nagy tisztelője a rendőröknek, emellett pedig rajong a rendőrautókért, ezért boldog lenne, ha a jeles napon az egyenruhások köszöntenék fel.

A rendőrök örömmel tettek eleget a felkérésnek. Kertész-Tóth Enikő rendőr törzsőrmester és Rosta Roland rendőr őrnagy ajándékokkal várta a kisfiút az iskola kapujában október 10-én, aki hatalmas mosollyal köszöntötte őket. Ámulva nézte a rá várakozó rendőrségi gépjárművet, amiben még a sofőrülést is kipróbálhatta, később a rendőrségi robot születésnapi köszöntőt is énekelt neki.

A hazafelé vezető úton Ábel elárulta, hogy mindent imád, ami rendőrös, és – ugyan még pontosan nem tudja mi szeretne lenni felnőtt korában – sokszor gondol arra, hogy ő is rendőr lesz – osztotta meg a szívmelengető történetet a rendőrség.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában