Baleset

2022.09.06. 11:39

Áttörte a kerítést és a győri Kovács Margit iskola udvarán állt meg - Friss információk

Információink szerin, egy feltételezhetően ittas sofőr hajtott be az udvarra.

kisalfold.hu

Fotó: Nagy Gábor

Megkeresésünkre a balesettel kapcsolatban a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztályától azt a tájékoztatást kaptuk, hogy egy 63 éves győri férfi 10 óra körül – vélhetően ittas állapotának köszönhetően – egy jobbra ívelő kanyarban elvesztette uralmát a gépkocsi felett, és a járdára hajtott, majd az iskola kerítésnek ütközött, amely ettől kitörött. Besodródott az intézmény udvarára, ahol egy fa emlékoszlopnak ütközve állt meg. 

A gépkocsivezető az esetet követően a helyszínt elhagyta, azonban a rendőrök őt rövid időn belül elfogták és a Győri Rendőrkapitányságra előállították. A balesetben személyi sérülés nem történt.

Korábban írtuk:

Váratlan esemény zavarta meg a tanítást kedden délelőtt 11 óra körül a győri Kovács Margit iskolában.

Egy feltételezhetően ittas sofőr, az udvar melletti parkoló irányából érkezett. Áthajtott a füves területen, majd a kerítést kidöntve az udvaron állt meg.

Fotós: Nagy Gábor

Az esettel kapcsolatban megkerestük a győri rendőrséget, amint további részletek derülnek ki a balesettel kapcsolatban, cikkünket frissítjük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában