Bűnügy

2021.11.30. 19:00

Volt párja kocsiján állt bosszút egy féltékeny nő a Rábaközben, a férfinak is nekihajtott

4 és fél évet is kaphat.

kisalfold.hu

Forrás: Illusztráció

A Győri Járási Ügyészség vádirata szerint a 42 éves nő egy Kapuvár melletti településen, egy közös ismerősüknél találkozott 31 éves párjával, akivel megromlott kapcsolatukról szeretett volna beszélni.

A találka nem sikerült jól, a nő feldúltan távozott a házból. Beült az autójába, majd szándékosan, kétszer is a volt párja autójának hajtott. A férfi a zajra kijött a házból és a kocsi elé állva próbálta megfékezni a nőt.

A feldúlt hölgy ennek ellenére, azért, hogy a férfit megijessze, harmadszor is elindult az autó felé, abban bízva, hogy a volt párja félre fog ugrani. Ez nem így történt, és a nő ugyan vészfékezett, de így is a férfi térdének ütközött. Ezután elhajtott a helyszínről, a férfi pedig nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A nő ellen az ügyészség közúti veszélyeztetés és minősített segítségnyújtás elmulasztása miatt emelt vádat. Vele szemben – a halmazati szabályokra figyelemmel – négy és fél évig terjedő szabadságvesztés is kiszabható.

A nyomozás során a Csornai Rendőrkapitányság rendőrei jártak el, az érdemi döntést pedig várhatóan a Soproni Járásbíróság fogja meghozni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában