Bűnügy

2021.09.17. 07:20

Egy fa mögött próbált meg elbújni a kerékpártolvaj Győrben

Két kerékpár ellopását vallotta be, és találtak nála további kettőt, ami szintén lopott lehet.

Forrás: police.hu

A Városrendészet járőrei tettek bejelentést a rendőrségre szeptember 16-án 2 óra 50 perckor arról, hogy Győrben, a Bisinger József sétányon egy feltételezett kerékpártolvajt tartanak vissza.

A helyszínre érkező rendőröknek a városrendészek elmondták, hogy két férfire figyeltek fel, akik közül az egyik két kerékpárt tolt, a másik pedig mellette biciklizett. Szolgálati járművüket meglátva az ismeretlen kerékpáros hirtelen elhajtott a vasútállomás irányába, míg gyalogos társa a közeli parkban próbált meg elbújni.

A korábban a kétkerekűeket toló férfit sikerült megtalálniuk egy fa mögött rejtőzve, aki ekkor ruházatából egy lemezvágó ollót dobott a földre, ezért őt az egyenruhások kiérkezéséig visszatartották.

A 48 éves ukrán férfit a rendőrök elfogták és a Győri Rendőrkapitányságra előállították, ahol elismerte, hogy a két biciklit egy Révai Miklós utcai kerékpártárolóból lopta el, ezért a nyomozók lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A férfi tartózkodási helyén megtartott kutatás során további két kerékpárt találtak az egyenruhások, amelyek eredetét a nyomozás keretében vizsgálják.

Ezek is érdekelhetik