féltékenység

2021.04.15. 17:04

A brutális mosonmagyaróvári férfi ütötte, rúgta volt barátnőjét – súlyos sérülésekkel ért véget a verés

A mosonmagyaróvári rendőrök elfogták, és súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként a 26 éves helybéli férfit.

kisalfold.hu

A rendőrségre a napokban érkezett bejelentés egy mosonmagyaróvári bántalmazásról. A rendőröknek a sértett nő elmondta, hogy barátjával megszakított minden kapcsolatot, amit a férfi nem tudott elviselni, ezért az éjszakai órákban megjelent a lakásánál, berúgta annak ajtaját, majd minden előzmény nélkül rátámadt.

A féltékeny barát ütötte, rúgta volt barátnőjét ahol érte, aki a bántalmazás következtében súlyos sérüléseket szenvedett. A 26 éves férfi tettét követően elszaladt a helyszínről, őt a rendőrök 2021. április 14-én 11 óra 25 perckor igazoltatták Mosonmagyaróváron, majd elfogták, és előállították a rendőrkapitányságra. A nyomozók súlyos testi sértés bűntette miatt gyanúsítottként hallgatták ki őt. A gyanúsított vallomásában elismerte a bűncselekmény elkövetését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában