Halálos tréfa

2021.01.25. 16:31

Újra letartóztatná a győri másodfokú ügyészség a nagylóki emberölés egyik vádlottját

A bíróság nemrég úgy döntött, hogy a harmadrendű vádlott szabadon védekezhet.

kisalfold.hu

A Győri Fellebbviteli Főügyészség, mint másodfokú ügyészség a nagylóki emberölés ügyében a harmadrendű vádlott megszüntetett letartóztatásának ismételt elrendelését indítványozza.

A vádirat szerint a négy férfi Nagylókon, azért, hogy magukat szórakoztassák, folyamatosan megszégyenítették és megalázták a sértettet. Novemberben ismét leitatták, és a teraszon elalvó férfira egy széket is ráborítottak, aztán szigetelőszalaggal odakötözték, fényképeket készítettek róla, és hazamentek. A sértett végül hajnalban kihűlt és meghalt.

Később kiderült, hogy a megaláztatások fél éve folyamatosan voltak, többször készítettek róla fotókat, videókat.

Indítványozta az ügyészség, hogy ismét tartóztassák le azt a férfit, aki részt vett egy férfi megölésében Nagylókon. Három társával együtt leitattak egy embert, aztán egy székhez kötötték, és sorsára hagyták. A férfi reggelre kihűlt, és meghalt.

A Székesfehérvári Törvényszék végzésével a férfi letartóztatását korábban megszüntette, és vele szemben bűnügyi felügyeletet rendelt el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában