Lopás

2020.11.06. 09:04

Egy napon belül kétszer is tetten értek egy csokitolvajt Győrben

Az első próbálkozása után kihallgatták és szabadon engedték a rendőrök a pázmádfalui férfit. Ekkor ismét próbálkozott.

kisalfold.hu

Forrás: Pixabay

Fotó: Illusztráció

A 30 éves, pázmádfalui férfi november 5-én 13 óra 30 perckor egy győri bevásárlóközpontban különböző csokoládékat és konzerveket rejtett ruházatába, majd a pénztárakat megkerülve, fizetés nélkül távozott. A férfit – miután az üzletet elhagyta – az üzlet biztonsági őre tartóztatta fel, majd átadta a helyszínre érkező járőröknek. Az egyenruhások a helyi rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

Kihallgatását követően szabadon bocsátották a férfit, aki ugyanezen a napon 19 óra 10 perckor egy másik győri üzletből – szintén a ruházatába rejtve – próbált 13 tábla csokoládét ellopni, de a biztonsági őr itt is feltartóztatta, majd átadta őt a járőröknek.

A tetten ért férfit a rendőrök ismét elfogták és előállították a Győri Rendőrkapitánysága, ahol lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt másodszor is gyanúsítottként lett kihallgatva.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában