Baleset

2020.07.13. 14:34

Több autó ütközött a 81-esen Táplánypusztánál, egy ember a helyszínen meghalt – fotók

Az egyik járműből egy ember kirepült, egy másik embert a tűzoltók feszítővágó segítségével emeltek ki az autóból.

Forrás: Katasztrófavédelem

Fotó: Nagy Gábor

18.00 – Az érintett útszakaszon a szemle és a műszaki mentés véget ért, így ismét zavartalanul haladhat a forgalom – közölte a rendőrség.

17.00 – A Táplánypuszta térségében történt halálos baleset helyszínén – rendőri irányítás mellett – félpályán haladhat a forgalom. Amint arról korábban beszámoltunk, a 81-es számú főúton, Táplánypuszta térségében egy személygépkocsi – eddig tisztázatlan okok és körülmények között – áttért a menetiránya szerinti szemközti forgalmi sávba, ahol elsőként egy teherautóval ütközött érintőlegesen, majd az autójával megpördülve egy kisteherautónak is nekiütközött. A balesetben a személyautó sofőrje olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Az érintett útszakaszon – rendőri irányítás mellett – félpályán megindult a forgalom.

Korábban – Több autó összeütközött hétfőn, kora délután a 81-es főúton Táplánypuszta térségében, a balesetben egy ember a helyszínen meghalt – közölte a police.hu oldalon a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság.

Az utat a helyszínelés és a műszaki mentés idejére a rendőrség lezárta.

 

Ruskáné Takács Anita, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője elmondta, hogy az ütközés után az egyik járműből egy ember kirepült, egy másik embert a győri hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével emeltek ki az autóból.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában