Nem volt esélye a túlélesre a sofőrnek

2020.07.03. 20:10

Halálos baleset Ikrénynél – vonat gyűrte maga alá az autót a vasúti átjáróban – fotók a tragédiáról

A vonat közel 300 méteren keresztül tolta maga előtt a gépjárművet.

kisalfold.hu

Fotó: HUSZAR GABOR

21.24 – Tilos jelzés ellenére hajtott a sínekre

„A fénysorompó tilos jelzése ellenére a vasúti átjáróba hajtott egy személyautó ma 19.25-kor Ikrény belterületén és összeütközött a Sopronból Budapestre közlekedő InterCity vonattal. A baleset következtében a személyautó vezetője életét veszítette, a vonaton utazók közül senki sem sérült meg.

Az érintett szakaszon szünetel a vonatforgalom, a személyvonatok utasait Enese és Győr között vonatpótló autóbuszok szállítják. Az InterCity vonatok kerülő útirányon, Hegyeshalom felé közlekednek” közölte Rázó László, a GYSEV szóvivője.

21.10 – A vonat közel 300 méteren keresztül tolta maga előtt a gépjárművet, egy pick-up-ot

Halálos kimenetelű baleset történt 2020. július 3-án 19 óra 15 perckor az Ikrényt a 85-ös számú főúttal összekötő úton, a vasúti átjáróban. Eddig tisztázatlan okok és körülmények között a Sopronból Győrbe tartó vonat elé hajtott egy gépkocsi vezetője. Az elsődleges információk szerint a sofőr a baleset során olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A vonaton utazók közül nem sérült meg senki.

Úgy tudjuk, a kocsiban egyedül utazó, elhunyt sofőr osztrák állampolgár.

20.08 – Tragikus ütközés

Vonattal ütközött össze egy gépkocsi Ikrény határában, egy vasúti átjáróban. A balesethez a győri hivatásos és a börcsi önkéntes tűzoltókat riasztották. Az egységek megkezdték a műszaki mentést, feszítővágóval avatkoznak be. Portálunk úgy tudja, hogy halálos áldozata is van a szerencsétlenségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában