telefonhívás

2020.07.24. 12:03

A győri polgármesterre hivatkozó csalók próbálkoztak egy idős hölgynél

A győri polgármesteri hivatal pénteken kapott bejelentést arról, hogy egy veszprémi idős hölgyet a győri polgármester nevében hívtak fel telefonon.

kisalfold.hu

A telefonáló szerint a polgármester veszprémi idős embereket látogat meg, és a hölgy lenne az egyik „kedvezményezett” – olvasható a győri városháza közleményében.

„Bár szívemen viselem az idősek sorsát, és fontosnak tartom a velük való találkozást, Győr polgármestereként nem tervezem sem a veszprémi sem más városok időseinek felkeresését a saját otthonukban. A telefonos próbálkozásról azért értesültünk, mert az érintettek – nagyon helyesen – gyanúsnak tartották a történetet, felhívták a polgármesteri hivatalt, hogy ellenőrizzék, valóban tervezek-e ilyen jellegű látogatást. Kérem, amennyiben bárkit hasonló módon keresnek fel, ne dőljön be a telefonálónak, legyen éber, és ellenőrizze a hívás valódiságát!” – közölte Dr. Dézsi Csaba András polgármester.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában