Újabb részletek, fotók

2019.11.09. 15:08

Halálos baleset Sopronban: fiatal motoros az áldozat

Egymást érték a balesetek a megye útjain szombaton. Sopronban autó és motoros ütközött az Ágfalvi és a Kertvárosi utak kereszteződésében, egy fiatal férfi az életét vesztette.

kisalfold.hu

Vasárnap a rendőrség részleteket és fotókat közölt honlapján a tragikus balesetről. Mint írták, a szemle adatai szerint egy Toyota típusú gépkocsi vezetője a Berkenye utca felől közlekedett az Ágfalvi úton, majd a Kertvárosi utcára akart balra kanyarodni. Manővere során – a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint – nem biztosított továbbhaladási elsőbbséget az Ágfalvi úton vele szemből, egyenesen érkező motorosnak, akit elütött. A motorkerékpárt vezető fiatal férfi a baleset során olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházba szállítását követően életét vesztette.

Az eset körülményeit a Soproni Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja.

Szombaton írtuk

19.10Halálos baleset Sopronban

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt szombat délután Sopronban. Eddig tisztázatlan okok és körülmények között egy autó és egy motoros összeütközött. A balesetben a motorkerékpár vezetője olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházba szállítását követően életét vesztette.

A baleset körülményeit a Soproni Rendőrkapitányság vizsgálja – írja honlapján a rendőrség.

14.56 – Árokba hajtott egy autó a 83-ason, Győrszemerénél

Árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi a 83-as főúton, Győrszemere-Nagyszentpál térségében. A balesethez a győri hivatásos és a helyi önkéntes tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járművet – tájékoztatott a katasztrófavédelem.

14.32 – Karambol az M1-esen Nagyszentjánosnál

Összeütközött egy kamion és egy személyautó az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, a 107-es kilométernél, Nagyszentjános térségében. A balesethez a győri hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanítják a személygépkocsit. – tájékoztatott a katasztrófavédelem. (Frissítve: a forgalomkorlátozást már feloldották a szakaszon.)

Korábban:

Délelőtt árokba borult egy kamion az M1-esen, Lébénynél, nem sokkal előtte pedig két autó ütközött a 83-ason, Győrszemere közelében.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában