Helyi időjárás

2018.08.23. 16:54

Vihar csapott le Győrre - Fa dőlt autókra Adyvárosban - fotók, videó

Kukákat is feldöntött a szél a városban.

Tudósító

A katasztrófavédelem illetékesétől kapott tájékoztatás szerint a délután a hirtelen jött vihar ágakat tört le a Kodály utcában, ahol azok három parkoló autóra estek, az Ifjúság körúton pedig több ág az útra szakadt. Győrújbaráton a Fő utcán egy fa a villanyvezetékre dőlt. A tűzoltók mindegyik helyütt elhárították az akadályt.

 

 

Fa dőlt autókra Adyvárosban

 

Vihar csapott le Győrre - Fa dőlt autókra

 

Adyvárosban fa dőlt autókra

 



Várható időjárás az ország területére péntek estig


Csütörtökön a napsütés mellett gomoly-, illetve fátyolfelhőre is számíthatunk. Szórványosan - legkisebb eséllyel az északkeleti megyékben - alakulhat ki zápor, zivatar. Éjszaka változóan felhős lesz az ég, elszórtan alakul ki zápor, zivatar. Pénteken a több-kevesebb napsütés mellett erőteljes gomolyfelhő-képződés várható, majd délutántól északnyugaton már sok lesz a felhő. Délelőtt helyenként, a déli óráktól északnyugaton, északon többfelé, másutt néhol valószínű zápor, zivatar. A déli, délkeleti szél megélénkül, pénteken helyenként meg is erősödik, de zivatarok környezetében viharos széllökések is előfordulhatnak.


A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 17 és 22 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet pénteken 29 és 34 fok között várható.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában