Ingatlan

2024.04.07. 07:50

Egy otthon Győrben, ahol közelebb érezheti magát a természethez

Az impozáns terekkel rendelkező, belső két szintes ingatlan 3 lakóegységet foglal magában, így összeköltözőknek is tökéletes választás lehet. Ha szereti a kényelmet, jó hír, hogy nem kell sokat bíbelődni a költöztetéssel, az egyedi gyártású bútorok a vételár részét képezik. A medence pedig tökéletesen elbújik a parkosított kert belső részén, egzotikus cserjék és bokrok között.

Kisalföld.hu

Forrás: ingatlanbazar.hu

“Az otthon, ahol fontos szerepet kap a természettel való kapcsolódás.”

“Győr-Bácsán eladó egy impozáns belső terekkel rendelkező, 3 lakóegységet magában foglaló családi ház.

A belső 2 szintes, összesen 428 nm + 42 nm dupla garázs + dupla erkély + 70 nm udvari tároló alapterületű ingatlan 1999-ben, egy 1235 nm területű telken került felépítésre.

Forrás: ingatlanbazar.hu

A földszint elrendezése: tágas előtér, nappali, konyha-étkező közvetlen terasz kapcsolattal, kamra, 2 szoba, fürdőszoba sarokkáddal, zuhanyzóval, wc, háztartási helyiség, közlekedő, gardrób. A fő épülethez kapcsolódik egy hangulatos téli kert, melyen keresztül jutunk a wellness részhez. Itt található egy szauna zuhanyzóval, lábfürdővel, mosdóval, valamint 1 további szoba. Az épület ezen részéből közvetlen kijárás biztosított a medencéhez.

Az emeleten 2 különálló, külön bejáratról megközelíthető lakás található. A nagyobb méretű lakás (114nm) belső terei: konyha-étkező, társalgó, 3 szoba (melyek közül 2 erkély kapcsolatos), fürdőszoba káddal, külön álló wc. A másik lakás (52 nm) elrendezése: előtér, nappali-konyha-étkező erkély kapcsolattal, fürdőszoba zuhanyzóval, wc-vel. A házban a konyhák mindegyike szinte teljesen gépesített (beépített villany főzőlap, sütő, pára elszívó, mosogatógép). A beépítésre került egyedi gyártású bútorok a vételár részét képezik.

Forrás: ingatlanbazar.hu

A fő falak 38 cm vastagságú, Porotherm falazó elemből falazottak. A homlokzati szigetelés vastagsága 5 cm. A nyílászárók minőségi SOFA THERM hőszigetelt üvegezésű, kiváló állapotú fa ablakok. A fűtést és a meleg vízellátást gázkazán biztosítja, a földszinten radiátorokkal, a fürdőszobában és a szaunában padlófűtéssel kiegészítve, az emeleten pedig szintén radiátorokkal. Alternatív fűtésként a ház központi részén található egy cserépkályha, mely az átmeneti fűtésszezonban a közös használatú élettereket melegíti.

Forrás: ingatlanbazar.hu

Az udvar rendezett, térkövezett, körbekerített, elektromos vezérlésű gk. és személyi bejáró kapuval felszerelt. A Hörmann típusú garázskapu szintén elektromos vezérlésű. A parkosított kert belső, az utcafrontól nem látható részén helyezkedik el a medence, körbe ültetve egzotikus cserjékkel, bokrokkal.”

További hasonló ajánlatok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.
 

Forrás: ingatlanbazar.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában