Karácsonyra feltöltenék a készletet

2019.10.18. 14:25

Elfogytak a macik, újra indul a gyűjtés Győrben

A regionális gyűjtőpontként is szerepet vállaló győri ETO novemberben újra gyűjti a mackókat.

kisalfold.hu

Több mint ötezer macit vittek haza a megye kórházaiból a gyermekosztályok kis betegei: elfogytak, így most újra indult a gyűjtés, karácsonyra feltöltenék ismét a kórházakat a kezdeményezők. Sportcsapatok is csatlakoztak az akcióhoz: a regionális gyűjtőpontként is szerepet vállaló győri ETO pénteken sajtótájékoztatót tartott az akcióról.

”Örömmel vettünk részt a jótékonysági kezdeményezésben, amelyet szinte a teljes győri sportélet támogat„ – mondta Boér Gábor, az ETO NB II-es csapatának vezetőedzője.

”Az akcióban a gyerekek a legfontosabbak, de kapocs lehet szurkoló és játékos közötti is„ – folytatta Lovrencsics Balázs, az ETO csatára.

”Mióta szülő vagyok, tudom, mennyire megnyugtató lehet egy gyermeknek a plüssmaci„ – mondta Horváth Tamás kapus. Az ETO a november 3-i, Budafok elleni hazai meccsre hirdeti a szurkolókkal közös akciót, amikor várják majd a kilátogatóktól is a plüssmackókat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában