Tündérszépek 2024

2024.02.18. 10:33

Tippek és ötletek a tuti frizurához a Tündérszépek versenyzőinek – Lehet még jelentkezni szépségversenyünkre! + fotók

2024-ben, immár ötödik alkalommal indítja útjára a Mediaworks Hungary Zrt. a Tündérszépek országos szépségversenyt, amelyre február 5-től jelentkezhetnek a Győr-Moson-Sopronban élő, itt született vagy itt tanuló hölgyek.

Schuller Vivien Csenge

Pócza Frigyes, a Fry Style Szépségszalon mesterfodrásza.

A szépségverseny a regionális fordulóval indul, ide maximum ötvenen juthatnak be a szakmai zsűri döntése nyomán, így érdemes mihamarabb jelentkezni. Nevezni ide kattintva tudsz.

A szépségversenyre hangolódva olykor nehéz lehet eldönteni az indulóknak, hogy pontosan milyen frizurát is szeretnének. Mi az amiről érdemes a fodrászt megkérdezni, vagy hogy milyen hajkölteményekkel készüljenek. Két győri szalon osztotta meg tanácsait portálunkkal.

Trendi a hullámos haj

A Hajcsapda Hajszalon szerint idén a nagyobb, kinyúlt hullámok a legnépszerűbbek.

– A ruha, a smink, a kiegészítők és a haj egyben számítanak, az összképet is fontos figyelni. A fürdőruhás viselethez például az összekötött haj áll jobban, mert az kiemeli a fürdőruha jegyeit. Mivel több ruha van egy-egy verseny alkalmával, így érdemes variálni a hajszerkezeteket is, a hullámos haj például alkalmiasabbá teszi a frizurát –válaszolta lapunk megkeresésére a Hajcsapda Hajszalon munkatársa.

Konty és fürdőruha együtt

– Az arcforma, az alkat és a hajtípus is befolyásoló tényezők a frizuraválasztásnál. Például egy magas, vékony arcú versenyzőnek a göndörebb fazon állhat jobban, míg egy szélesebb arcú, hosszú hajú hölgyhöz a lágy hullámok illenek a legjobban. Nagyon jól lehet játszani a színekkel, a világosabb és a sötétebb árnyalatokkal is. Figyelni kell az összhatásra, furcsán hathat ugyanis egy elegáns konty a fürdőruhás viselethez. Szerintem a ruha és a haj viszi egymást a hátán, fontos tehát, hogy passzoljanak –sorolta Pócza Frigyes, a Fry Style Szépségszalon mesterfodrásza.

Pócza Frigyes - fotók: Csapó Balázs

Ahogy a mesterfodrász mondja: trendik szerinte a nyújtottabb hullámok, illetve, ha valami extrémben gondolkodna valaki, akkor az afro göndört ajánlaná.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában