Rajpályázat

2024.01.18. 19:00

Boldog percek a szülőkkel - Gyerekek rajzait várják Ménfőcsanakon

A február 11-18-i házasság hete ménfőcsanaki rendezvénysorozatához kapcsolódva a Győr-Ménfőcsanaki Evangélikus Gyülekezet “Áldd meg Isten két kezeddel jó anyámat, jó apámat!“ címmel rajzpályázatot hirdet gyerekeknek.

Barki Andrea

Forrás: Schutterstock

"Szüleitek átkarolják, szervezik, formálják és vezetik életeteket, mindennél jobban szeretnek Benneteket! Ezernyi szép pillanatot, kedves percet köszönhettek nekik! Bizonyára él bennetek egy-egy olyan különleges emlék, amit együtt éltetek át és sosem fogjátok elfelejteni! Ha van kedvetek és szívesen megörökítenétek ajándékul nekik és emlékül az utókornak, bátran jelentkezzetek pályázatunkra! Nyugodtan engedjétek el a fantáziátokat és álmodjátok újra a legszebb perceket!" - írják a pályázat kiírásában.

A pályaművek technikája és mérete szabadon válaszható, legszerencsésebb az A4-es vagy A3-as méret. Az óvodások és általános iskolások műveit február 5-ig személyesen a Ménfőcsanaki Petőfi Sándor Általános Iskola portáján, vagy levélben a Győr-Ménfőcsanaki Evangélikus Egyházközség postacímén (9012 Győr, Győri u. 119.) lehet leadni. Az alkotás hátoldalán fel kell tüntetni a pályázó nevét és elérhetőségét (óvodások és kisiskolások a szülők elérhetőségét – telefon, email) valamint a nevezés kategóriáját. Eredményhirdetés, díjátadás és kiállítás megnyitó február 12-én 15.30-kor a Bezerédj-kastélyban lesz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában