600 csomag a rászorulóknak

2023.12.24. 16:04

Tartós élelmiszerektől a cipőkig - A négykarikás cég nélkülöző győri családok karácsonyát tette szebbé

Németh Kinga, az Audi Hungaria személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja Nagy Györggyel, az Audi Hungaria Üzemi Tanácsának elnökével közösen nyújtotta át a munkatársak által gyűjtött ajándékcsomagokat a győri központosított adománycentrum részére a napokban.

Simon Roberta

Nagy György, az Audi Hungaria Üzemi Tanácsának elnöke ajándékcsomagot ad át. Forrás: Audi Hungaria

A karácsonyi adománygyűjtő akció során a vállalat munkatársai több mint 600 csomagot gyűjtöttek a rászorulóknak: tartós élelmiszerrel, ruhaneműkkel, cipőkkel, könyvekkel és játékokkal tették boldogabbá az ünnepet. Az Audi Hungaria a vállalat alapítása óta elkötelezett támogatója számos jótékonysági és önkéntes kezdeményezésnek.

– Az adventi időszakban már hagyomány, hogy összefogunk, és ott segítünk, ahol szükséges. Munkatársaink segítőkészsége példaértékű. Hálás vagyok, hogy idén ismét együtt tesszük szebbé sok embertársunk ünnepét – mondta Németh Kinga, az Audi Hungaria igazgatósági tagja.

Nagy György, az Audi Hungaria Üzemi Tanácsának elnöke ajándékcsomagot ad át. Forrás: Audi Hungaria


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában