kisalfold.hu videó

2023.12.20. 14:07

Karácsonyi ünnepség a likócsi hajléktalanszállón: az otthon lakói zenés műsorral köszönték meg az ajándékokat - Fotók, videó

A Győri Egyházmegyei Karitász szervezésében karácsonyi ünnepséget tartottak szerda délelőtt a likócsi hajléktalanszállón. Az eseményen részt vett Veres András megyéspüspök, és Lőrincz Attila, a Győri Egyházmegyei Karitász igazgatója is.

Ollári Gergely

Fotó: Csapó Balázs

Az otthon lakói a karitász jóvoltából ajándékcsomagot is átvehettek, ami élelmiszert, édességet, és könyveket is rejtett. Az otthonlakók verses, énekes produkciókkal készültek, majd zenés, betlehemes műsort is megtekinthettek, amelyet a szervezet győri központjában dolgozó megváltozott munkaképességűek adtak.

Veres András győri megyéspüspök az eseményen hangsúlyozta: "Jézus Krisztus azt szeretné, hogy a világ, sokkal jobb legyen. Ahol az irgalmasság, a megbocsájtás, a jó szándék eltölti az emberek szívét, és ezt igyekeznek másoknak is továbbadni. Azt kívánom önöknek, hogy ez az ünnep, ilyen körülmények között is a szeretetnek az ünnepe legyen. Ne felejtsünk el imádkozni. Imádkozzunk, hogy a saját egyéni életünk jobbra forduljon, és hogy a világ is megváltozzon gondolkodásában. Mert Isten nélkül nem lesz békénk, nekünk és közösségünknek sem" – fogalmazott a megyéspüspök.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában