Egy hullámhosszon

2023.12.29. 11:00

Évet zárt a mosonmagyaróvári kulturális egyesület

Mészely Réka

Tóbiás Éva nyugdíjas óvónő, Czuppon Tamás, a Hansági Múzeum igazgatója és Czére Zsuzsanna, az Egy Hullámhosszon Kulturális Egyesület elnöke az évzáró rendezvényen.

A napokban negyedik évét zárta egyesületként az Egy Hullámhosszon Kulturális Egyesület. A Cselley-ház méltó helyszín volt az évzáró rendezvényhez. 
– Az embereket könnyű megszólítani, de nehéz bevonni a közösségi munkába. Mi szerencsések vagyunk, hisz idén 15 taggal bővült az EHO Angyalok létszáma. Ide azok a tagok kerülnek be, akik munkájukkal segítik, hogy az egyesület sikeresen működjön – meséli Czére Zsuzsanna, az egyesület elnöke. A civil szervezet vezetője kiemelte: „Rengeteg tervünk van a jövő évre, így az ünnepek után folytatódnak a programok. Szeretettel invitálunk minden érdeklődőt a következő Viharos évszázadok előadásra január 23-án este 6 órakor szintén a Cselley-házba, ahol Kassai Lajos lovas íjász lesz a vendégünk.” 
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában