Közel 200 tök

2023.11.02. 19:00

Tökfesztivált tartottak a soproni Erdő Házában

Október utolsó hétvégéjén rendezték meg a Tökfesztivált az Erdő Háza Ökoturisztikai Látogatóközpontba és Vadasparkba, ahol az estébe hajló délutánon minden a tökök körül forgott. A program nagy érdeklődésnek örvendett, közel 190 résztvevő volt és több, mint száz díszített tök készült el.

Papp Fanni

Fotó: Taeg Zrt.

Az esemény kezdetén a résztvevőknek lehetőségük nyílt tököt vásárolni, amit később kifaraghattak és díszíthettek is. A sötétedés közeledtével tűzrakó helyeink körül összegyűlve, egy kis pillecukor sütögetéssel folytatták a rendezvényt. Az eseményt látványetetéssel zárták a vadasparkban, ahol a gyerekek almával etethették a gímszarvasokat. A résztvevő gyermekek már az Erdő Háza új játszótéri elemeit is kipróbálhatták. A kifaragott tököket pedig közönségszavazásra bocsájtják, és az első három legszebb tök elkészítői nyereménnyel gazdagodnak. A közönség a szavazatokat az Erdő Háza Ökoturisztikai Látogatóközpont és Vadaspark közösségi oldalán adhatják le november 9-ig. A közönség kedvencei a Márton-napi programon vehetik át az értékes nyereményüket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában