Senior Expó

2023.11.07. 19:01

Jánossomorjai tánckar fiatalos lendülettel

A jánossomorjai Balassi Bálint Nyugdíjas Egyesület „Életrevalók” tánckara fellépett az idei budapesti Senior+ Expón, Győr-Moson-Sopronból egyedüliként.

Mészely Réka

Az Életrevalók Budapesten mutatkoztak be.

A jánossomorjai nyugdíjas-egyesület keretén belül 2018 tavaszán alakult meg az „Életrevalók” tánckar. Első eredményeiket még azon a nyáron, rengeteg energiát beleadva és szabadidőt nem sajnálva érték el. Az évek során nemcsak helyi és kistérségi rendezvényeken, hanem országos fesztiválokon, találkozókon is részt vettek. A csapat sikerét a látványos koreográfiának, a fiatalos lendületnek és a rengeteg munkának köszönheti. Idén munkájuk elismeréseként meghívást kaptak a Budapesten megrendezett Senior+ Expóra a BOK Csarnokba. A Győr-Moson-­Sopront egyedüliként képviselő csapat fellépése hatalmas sikert aratott. Bujdosó Zoltán, a Balassi Bálint Nyugdíjas Egyesület elnökének tájékoztatása szerint több országos rendezvényre is azonnali meghívást kaptak. Legközelebbi fellépésük november 13-án az „Életet az éveknek” nyugdíjas­szövetség hajdúszobosz­lói rendezvényén lesz. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában