Elismerések Mosonmagyaróváron

2023.11.24. 07:30

Átadták az Aktív Szigetköz gyerekszemmel című fotópályázat díjait - Mutatjuk a legjobbakat - fotók

Lébényi-Pető Hunor nyerte el az első alkalommal meghirdetett Aktív Szigetköz gyerekszemmel című fotópályázat fődíját. A legjobb alkotásokból kiállítás nyílt a mosonmagyaróvári Futura élményközpontban.

Kisalföld.hu

Csoportképen a fotópályázat díjazottjai. Képek: Kerekes István

Aktív Szigetköz gyerekszemmel írt ki fotópályázatot a Példa Egyesület a Szigetközi Gyermekekért és a Szigetköz Natúrpark Egyesület három korcsoportban, diákok számára. A felhívásra beérkező képek közül 110 alkotás került a Dubi Árpád művésztanár, Kerekes István fotóművész és Meszlényi Gergő, Szigetközi Természetfotós Egyesület elnöke által alkotott szakmai zsűri elé.

Az alkotásokat és a pályázatot a Futura interaktív élményközpontban Mészely Réka, a Példa Egyesület elnöke és dr. Pető Péter, a Szigetköz Natúrpark Egyesület elnöke értékelte, és köszönetet mondtak a beküldött, jó minőségű alkotásokért. Ígérték, hogy lesz folytatása a fotópályázatnak.

A verseny fődíját Lébényi-Pető Hunor érdemelte ki, a középiskolásoknál első helyezett lett Koszorus Bence Levente, második Mihályi Dani, harmadik Lébényi-Pető Hunor. A Példa Egyesület különdíját Németh Boglárka, a Szigetköz Natúrpark Egyesület különdíját Mihályi Dani érdemelte ki.

A felső tagozatosoknál Rigó Boglárka lett az első, kiérdemelve Kerekes István zsűritag különdíját a pályázat legművészibb fényképéért, másodikIván Dániel, harmadik Papp Huba, a Példa Egyesület különdíja Bindics Noel Dominiknak, a Szigetköz Natúrpark Egyesület különdíja Farkas Valentinnak járt.

Az alsó tagozatosoknál első Vörös Anna Sára, második Dallos Zalán, harmadik Sánta Ármin. A Példa Egyesület különdíját Sukola Odett, a Szigetköz Natúrpark Egyesület különdíját Vörös Anna Sára vehette át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában